NDT 2016 Trondheim

NDT 2016 Trondheim

Hjertelig velkommen til de Norske Tysklærerdagene 2016 i Trondheim!

Fra 27.-29. oktober ønsker vi alle medlemmer og alle som (ikke ennå) er medlem i TYSKFORUM velkommen til årets Norske Tysklærerdagene i Suhmhuset ved NTNU i Trondheim!

Bruk denne siden for å få informasjoner om kursprogrammet, temaene til workshopene, kulturprogrammet og alle praktiske opplysningene. TYSKFORUM, Goethe-Institut og verten vår, Instituttet for språk og litteratur ved NTNU Trondheim gleder seg på deg!

NDT-2016-Programm-270816-nor

Informasjoner om fagprogrammet:

Informasjoner om kulturprogrammet:

Praktiske opplysninger

 • Deltakeravgift: 850 NOK regulert, hhv. 425 NOK for studenter (overføres med kommentar “NDT 2016” til konto 9235 26 74089 innen senest 02. oktober 2016)
  • Studenter som ikke ennå er medlem i TYSKFORUM og som ønsker å delta på konferansen, kan melde seg på som medlem i foreningen (årskontingent 150 NOK) og betaler ingen deltakeravgift
  • Tysklærere som er sysselsatt i skoleverket, som ikke ennå er medlemmer i TYSKFORUM og som ønsker å delta på konferansen, betaler den vanlige deltakeravgiften og får et gratis medlemskap i TYSKFORUM i ett år
 • Overnatting: Vi har reservert rom til spesielle kondisjoner ved Thon Hotell Trondheim, som bare ligger fem minutter unna konferanselokalet. Bok rommet ditt selv på hotellet, du finner rabattkoden og kontaktadressen for bookingen i deltakelsebekreftelsen. (For rompriser klikk her.)
 • Mat: Deltakeravgiften dekker all drikke og mat du får servert på 27. og 28.10. under kaffe- og lunsjpausene på Suhmhuset. “Stammtisch” på 26.10. og lunsj på 29.10. betales selv av deltakerne. Venligst si ifra under påmeldingen om du er vegetarianer eller har noen allergier.
 • Reise til og fra Trondheim booker du også selvstendig. Vi påper at både “Stammtisch” på onsdag kveld og de felles aktivitetene på lørdag er utmerkete anledninger for å komme i dialog med kollegaer.
 • Konferanselokalet: Suhmhuset er en del av NTNU-Vitenskapsmuseet og befinner seg i Erling Skakkes gate 47A, 7012 Trondheim. Huset er et av de mest etterspurte kurslokalene i Trondheim. Vi kommer til å ha et auditorium, tre seminarrom og en kafe (for både kaffepauser, lunsj og middager) til rådighet.
 • Delstipend: Dersom du ikke mottar noen finansiell støtte av arbeidsgiveren din eller fra andre steder, kan du søke et deltipend hos oss gjennom å sende en mail til styret@tyskforum.no for å finansiere reisen/overnattingen din.
 • Permisjon: Dersom du møter vanskeligheter ved å overbevise arbeidsgiveren din om hvor viktig dette kurset er for deg, venligst si ifra om det i påmeldingsskjemaet med din skoles kontaktinformasjoner. Vi kontakter gjerne skolelederen for å få til en permisjon som muliggjør din deltakelse.

Comments are closed.