NDT 2017 Oslo

 

 

NB: Påmelding er stengt, NDT17 er fulltegnet med 60 deltakere. Send oss gjerne en e-post med emne “NDT17-påmelding”, dersom du er interessert i en plass på ventelisten.

Endelig er det tid igjen: Hjertelig velkommen til NDT17 – Norske Tysklærerdager 2017 – fra 26.-28. Oktober ved UiO, Institutt for lærerutdanning og skoleforskning!

Årets tysklærerdager har mottoet “Ungdommens læringsunivers” og byr blant annet på tre spennende seminarer med kolleger fra Tyskland, Østerrike og Sveits.

Sammen med Gerard Doetjes skal vi spå veien videre for tysk som skolefag i Norge. Dessuten kan du se fram til et inspirerende fagforedrag med Dorothé Salomo om temaet “Ungdommer lærer annerledes” og et svært aktuelt innlegg fra Béatrice Blom med tittelen “Eksamensoppgaver kommer ikke med storken” om arbeidet i fagnemnda for tysk i Utdanningsdirektoratet.

Nedenfor følger NDT17-programoversikten. Gjerne last ned PDFen og send den til kollegene dine, siden NDT17 ønsker som alltid både medlemmer og alle som ikke (ennå) er medlem i TYSKFORUM hjertelig velkommen.

Under NDT-programmet finner du mer informasjon om fag- og kulturtilbudet på NDT17 samt praktiske opplysninger. Nederst på siden melder du deg på!

TYSKFORUM – norsk tysklærerforening, Goethe-institutt Norge og Institutt for lærerutdanning og skoleforskning gleder seg på dere – vi sees i Oslo!

 

Programoversikt

[gview file=”https://www.tyskforum.no/wp-content/uploads/2017/08/170822-NDT-2017-Programm.pdf”]

 

Informasjoner om fagprogrammet

Informasjoner om kulturprogrammet

Praktiske opplysninger

 • Deltakeravgift:
  • 850 NOK regulært, hhv. 425 NOK for studenter
  • Betaling: Du vil få tilsendt per e-post en faktura med 14 dagers forfall. Vennligst oppgi korrekt fakturadresse i påmeldingsskjemaet, f.eks. skolens fakturadresse, dersom skolen betaler avgiften.
  • Studenter som ikke ennå er medlem i TYSKFORUM og som ønsker å delta på konferansen, kan melde seg inn i foreningen (årskontingent 150 NOK) og betaler ingen deltakeravgift
  • Tysklærere sysselsatt i skoleverket, som ikke ennå er medlemmer i TYSKFORUM og som ønsker å delta på konferansen, betaler den vanlige deltakeravgiften og får et gratis medlemskap i TYSKFORUM i ett år
 • Overnatting: Vi har reservert rom til spesielle kondisjoner ved Thon Hotell Gyldenløve og Smarthotel Oslo. Bok rommet ditt selv på hotellet, du finner kontaktadressen og referansen for bookingen i deltakelsebekreftelsen. (For rompriser klikk her.)
 • Mat: Deltakeravgiften dekker all drikke og mat du får servert på 26. og 27.10. under kaffe- og lunsjpausene på konferansestedet. Middagen på 27.10. er også dekket. “Stammtisch” på 25.10., middag på 26.10 og lunsj på 28.10. betales selv av deltakerne. Venligst si ifra under påmeldingen om du er vegetarianer eller har noen allergier.
 • Reise til og fra Oslo booker du også selvstendig. Vi påpeker at både “Stammtisch” på onsdag kveld og de fag- og kulturaktivitetene på lørdag er utmerkete anledninger for å komme i dialog med kollegaer.
 • Konferanselokaler: Tysklærerdagene finner sted i Georg Sverdrups hus (HumSam-biblioteket) og Niels Henrik Abels hus (ILS). Nærmeste holdeplass er Blindern (T-bane).
 • Delstipend: Dersom du ikke mottar noen finansiell støtte av arbeidsgiveren din eller fra andre steder, kan du søke et deltipend hos oss gjennom å sende en mail til kontakt@tyskforum.no for å finansiere reisen/overnattingen din.
 • Permisjon: Dersom du møter vanskeligheter ved å overbevise arbeidsgiveren din om hvor viktig dette kurset er for deg, venligst si ifra om det i påmeldingsskjemaet med din skoles kontaktinformasjoner. Vi kontakter gjerne skolelederen for å få til en permisjon som muliggjør din deltakelse.

NB: Påmelding er stengt, NDT17 er fulltegnet med 60 deltakere. Send oss gjerne en e-post med emne “NDT17-påmelding”, dersom du er interessert i en plass på ventelisten.

Comments are closed.