KuS-etterutdanningskurs i Østerrike 2018

Se opp og hør – Som hvert år rundt denne tiden er onlineregistreringen til neste års etterutdanningskurs fra “Kultur und Sprache”, et program av det østerrikske utdanningsdepartementet (BMB), åpnet.

Kollegene i “Kultur und Sprache” kan tilby totalt 6 internasjonale etterutdanningskurs for tysklærere og germanister med et annet morsmål enn tysk. Her finner du mer informasjon om seminarene (PDF til nedlasting). Ta en titt, det er verdt det!

Husk også at det er mulig å søke om økonomisk støtte (reise, bolig) for “Kultur og språk” -seminarene fra Erasmus + -programmet. Søknaden må sendes inn av skolen din. Grunnleggende opplysninger om Erasmus + -programmet finner du også på 3. side av nedlastingen. Snakk med din skoleledelse så snart som mulig og husk fristen 01. februar 2018 for søknaden til SIU (Mobilitet for ansatte)!

Kollegene i “Kultur og språk” ville være glade hvis treningstilbudet også møter interesse i Norge og er alltid tilgjengelig for spørsmål via e-post. Teamet i “Kultur og språk” sender varme hilsener fra Wien!

Comments are closed.