Styret

andrea_bild_sw-querAndrea Vaske (leder)

En av Andreas’ hjertesaker er å fremme stillingen av det andre fremmedspråket i norske skoler. Derfor engasjerer hun seg for et tett samarbeid mellom spansk-, fransk- og tysklærere i Norge. Andrea underviser tysk både på Nesodden vgs og i det offentlige.

Kontakt: styreleder [at] tyskforum.no


Vorstand_AnjaAnja Pietzuch (nestleder)

Anja heter offisielt Dr. Anja og er styrets nestleder og én av styrets fageksperter. Hun jobber som tysklærer på Nannestad vgs. og leser Harry Potter om og om igjen hvis hun finner tid.

Kontakt: nestleder [at] tyskforum.no, aktuelles [at] tyskforum.no


DSC01059Jutta Birnbickel (kasserer)

Jutta er ansvarlig for økonomien og medlemsregisteret. I styret representerer hun Nord-Norge, hvor hun jobber som geografi- og tysklærer ved Kongsbakken vgs i Tromsø. Hun har også jobbet i mange år ved forskjellige barne- og ungdomsskoler og er opptatt av samarbeidet mellom tysklærere i alle skoleslag.

Kontakt: kasserer [at] tyskforum.no


Nina Madsen Eidsten (sekretær)

Nina er foreningens sekretær. Som sekretær er hun foreningens operasjonsbasis og din første kontakt i Tyskforum. Hun underviser tysk og norsk ved St. Hallvard vgs. i Lier ved Drammen. Hobbyene hennes er å se barnas fotball- og bandykamper, og så mange forestillinger ved Nationaltheateret og Det Norske Teatret som mulig.

Kontakt: kontakt [at] tyskforum.no


Tor Martin Hegrenes (styremedlem)

Jeg underviser tysk ved Frakkagjerd ungdomsskole og skriver i år i tillegg masteroppgava mi ved Høgskolen i Østfold. Jeg er kontaktlærer for 10. klasse og underviser i tillegg til tysk også matte og naturfag. I tillegg er jeg fotballtrener i FKH-Akademiet. På fritida mi går jeg ofte fjellturer og har faktisk sett fotballkamper på mer enn 100 tyske stadioner. I 2013 bodde jeg en periode i Münster i Tyskland. Jeg vil ha et ekstra ansvar for tysk på UGS.

Kontakt: tor.martin [at] tyskforum.no


Sjur Rynningen Bie-Lorentzen (styremedlem, web og PR)

Sjur er tysk- og matematikklektor, men jobber for tiden i Brussel for Universitetet i Oslo. Etter mange år i Wien og i Berlin engasjerer han seg spesielt for internasjonalisering av utdanning. Sjur er Tyskforums egen Erasmus+-ekspert og har i tillegg ansvaret for web og PR.

Kontakt: sjur [at] tyskforum.no


Anne Reiher (styremedlem)

Anne kom som sendelektor til Norge for å undervise tysk på Universitetet i Stavanger, men syntes at Norge var et så fantastisk sted å bo, at hun bestemte seg for å bli. Nå jobber hun både som lærer ved Stavanger katedralskole og underviser i PPU fremmedspråksdidaktikk ved UiS.

Kontakt: anne [at] tyskforum.no

 

 


Comments are closed.