Styre

Vorstand_Jan PaulJan Paul Pietzuch (leder)

Jan Paul er ansvarlig for alle overordnete spørsmål og representerer foreningen utad. Han har mer eller mindre kvalifiserte meninger om alt og liker å involvere seg i alle delene av styrets arbeid. Han jobber som fagkoordinator og tysklærer i Utenrikstjenestens språkenhet i Oslo.

Kontakt: styreleder [at] tyskforum.no


andrea_bild_sw-querAndrea Vaske (nestleder)

En av Andreas’ hjertesaker er å fremme stillingen av det andre fremmedspråket i norske skoler. Derfor engasjerer hun seg for et tett samarbeid mellom spansk-, fransk- og tysklærere i Norge. Andrea underviser tysk både på Nesodden vgs og i det offentlige.

Kontakt: nestleder [at] tyskforum.no


DSC01059Jutta Birnbickel (kasserer)

Jutta er ansvarlig for økonomien og medlemsregisteret. I styret representerer hun Nord-Norge, hvor hun jobber som geografi- og tysklærer ved Kongsbakken vgs i Tromsø. Hun har også jobbet i mange år ved forskjellige barne- og ungdomsskoler og er opptatt av samarbeidet mellom tysklærere i alle skoleslag.

Kontakt: kasserer [at] tyskforum.no


Anne Reiher (sekretær)

Anne er Rogalandets bidrag til styret. Som sekretær er hun foreningens operasjonsbasis og din første kontakt i Tyskforum. Hun underviser tysk og engelsk ved Stavanger Katedralskole.

Kontakt: kontakt [at] tyskforum.no


Vorstand_AnjaAnja Pietzuch (styremedlem, redaktør aktuelles)

Anja heter offisielt Dr. Anja og er én av styrets fageksperter. Hun har ansvar for medlemsbladet “aktuelles” og engasjerer seg i Facebook-gruppen. Hun jobber som tysklærer på Nannestad vgs. og leser Harry Potter om og om igjen hvis hun finner tid.

Kontakt: aktuelles [at] tyskforum.no


Sjur Rynningen Bie-Lorentzen (styremedlem, web og PR)

Sjur er tysk- og matematikklektor, men jobber for tiden ved Osloregionens Europakontor i Brussel. Etter mange år i Wien og i Berlin engasjerer han seg spesielt for internasjonalisering av utdanning. Sjur er Tyskforums egen Erasmus+-ekspert og har i tillegg ansvaret for web og PR.

Kontakt: sjur [at] tyskforum.no


Desirée Myhrer (styremedlem, aktiviteter)

Desirée er styremedlem med ansvar for aktiviteter. Hun er ferdig utdannet tysk- og historielærer, men ønsker større rettebunker når hun kommer ut i arbeidslivet, så hun videreutdanner seg til å bli norsklærer også.

Kontakt: desiree [at] tyskforum.no

 

Ble du invitert som gjest til et Skype-møte med oss i foreningens styre? Her finner du nyttig informasjon om det tekniske oppsettet.


Comments are closed.