Styret

andrea_bild_sw-querAndrea Vaske (leder)

En av Andreas’ hjertesaker er å fremme stillingen av det andre fremmedspråket i norske skoler. Derfor engasjerer hun seg for et tett samarbeid mellom spansk-, fransk- og tysklærere i Norge. Andrea underviser tysk både på Nesodden vgs og i det offentlige.

Kontakt: styreleder [at] tyskforum.no


Vorstand_AnjaAnja Pietzuch (nestleder, redaktør aktuelles)

Anja heter offisielt Dr. Anja og er én av styrets fageksperter. Hun er nestleder og har i tillegg ansvaret for medlemsbladet “aktuelles” og engasjerer seg i Facebook-gruppen. Hun jobber som tysklærer på Nannestad vgs. og leser Harry Potter om og om igjen hvis hun finner tid.

Kontakt: nestleder [at] tyskforum.no, aktuelles [at] tyskforum.no


DSC01059Jutta Birnbickel (kasserer)

Jutta er ansvarlig for økonomien og medlemsregisteret. I styret representerer hun Nord-Norge, hvor hun jobber som geografi- og tysklærer ved Kongsbakken vgs i Tromsø. Hun har også jobbet i mange år ved forskjellige barne- og ungdomsskoler og er opptatt av samarbeidet mellom tysklærere i alle skoleslag.

Kontakt: kasserer [at] tyskforum.no


Nina Madsen Eidsten (sekretær)

Nina er foreningens sekretær. Som sekretær er hun foreningens operasjonsbasis og din første kontakt i Tyskforum. Hun underviser tysk og norsk ved St. Hallvard vgs. i Lier ved Drammen. Hobbyene hennes er å se barnas fotball- og bandykamper, og så mange forestillinger ved Nationaltheateret og Det Norske Teatret som mulig.

Kontakt: kontakt [at] tyskforum.no


Tor Martin Hegrenes (styremedlem)

Jeg underviser tysk ved Frakkagjerd ungdomsskole og skriver i år i tillegg masteroppgava mi ved Høgskolen i Østfold. Jeg er kontaktlærer for 10. klasse og underviser i tillegg til tysk også matte og naturfag. I tillegg er jeg fotballtrener i FKH-Akademiet. På fritida mi går jeg ofte fjellturer og har faktisk sett fotballkamper på mer enn 100 tyske stadioner. I 2013 bodde jeg en periode i Münster i Tyskland. Jeg vil ha et ekstra ansvar for tysk på UGS.

Kontakt: tor.martin [at] tyskforum.no


Sjur Rynningen Bie-Lorentzen (styremedlem, web og PR)

Sjur er tysk- og matematikklektor, men jobber for tiden ved Universitetet i Oslo fra Brussel. Etter mange år i Wien og i Berlin engasjerer han seg spesielt for internasjonalisering av utdanning. Sjur er Tyskforums egen Erasmus+-ekspert og har i tillegg ansvaret for web og PR.

Kontakt: sjur [at] tyskforum.no


Anne Reiher (styremedlem)

Anne kom som sendelektor til Norge for å undervise tysk på Universitetet i Stavanger, men syntes at Norge var et så fantastisk sted å bo, at hun bestemte seg for å bli. Nå jobber hun både som lærer ved Stavanger katedralskole og underviser i PPU fremmedspråksdidaktikk ved UiS.

Kontakt: anne [at] tyskforum.no

 

 


Comments are closed.