Styret

andrea_bild_sw-querAndrea Vaske (leder)

En av Andreas’ hjertesaker er å fremme stillingen av det andre fremmedspråket i norske skoler. Derfor engasjerer hun seg for et tett samarbeid mellom spansk-, fransk- og tysklærere i Norge. Andrea underviser tysk både på Nesodden vgs og i det offentlige.

Kontakt: styreleder [at] tyskforum.no


Vorstand_AnjaAnja Pietzuch (nestleder, redaktør aktuelles)

Anja heter offisielt Dr. Anja og er én av styrets fageksperter. Hun er nestleder og har i tillegg ansvaret for medlemsbladet “aktuelles” og engasjerer seg i Facebook-gruppen. Hun jobber som tysklærer på Nannestad vgs. og leser Harry Potter om og om igjen hvis hun finner tid.

Kontakt: nestleder [at] tyskforum.no, aktuelles [at] tyskforum.no


DSC01059Jutta Birnbickel (kasserer)

Jutta er ansvarlig for økonomien og medlemsregisteret. I styret representerer hun Nord-Norge, hvor hun jobber som geografi- og tysklærer ved Kongsbakken vgs i Tromsø. Hun har også jobbet i mange år ved forskjellige barne- og ungdomsskoler og er opptatt av samarbeidet mellom tysklærere i alle skoleslag.

Kontakt: kasserer [at] tyskforum.no


Nina Madsen Eidsten (sekretær)

Nina er foreningens sekretær. Som sekretær er hun foreningens operasjonsbasis og din første kontakt i Tyskforum. Hun underviser tysk og norsk ved St. Hallvard vgs. i Lier ved Drammen. Hobbyene hennes er å se barnas fotball- og bandykamper, og så mange forestillinger ved Nationaltheateret og Det Norske Teatret som mulig.

Kontakt: kontakt [at] tyskforum.no


Kinga Nordlien (styremedlem, aktiviteter)

Kinga er styremedlem med ansvar for aktiviteter. Hun er utdannet tysk og engelsklærer og har jobbet på Tertnes vgs i Bergen de siste 10 årene. Hun er et nytt medlem i styret og har fått ansvar for å være koordinator på Vestlandet. Ellers er hun en helt vanlig lærer med et helt vanlig, travelt liv med hund, barn osv. Hun kommer opprinnelig fra Ungarn, og fra morens side har hun en familie som kaller seg Ungarndeutsche, som er en fellesbetegnelse for den tyske, etniske minoriteten i Ungarn.

Kontakt: kinga [at] tyskforum.no


Sjur Rynningen Bie-Lorentzen (styremedlem, web og PR)

Sjur er tysk- og matematikklektor, men jobber for tiden ved Osloregionens Europakontor i Brussel. Etter mange år i Wien og i Berlin engasjerer han seg spesielt for internasjonalisering av utdanning. Sjur er Tyskforums egen Erasmus+-ekspert og har i tillegg ansvaret for web og PR.

Kontakt: sjur [at] tyskforum.no


Tim Henrik Selvaag (styremedlem, studentrepresentant)

Tim utdanner seg til lektor i tysk og samfunnsfag. Han jobber også allerede som tysklærer ved siden av studiene. I styret har han ansvaret for kontakten mellom Tyskforum og studentene samt rekruttering av nye studenter til foreningen. Tim har et brennende engasjement for tyskfaget og er opptatt av å få flere elever og studenter til å satse på tysk samt styrke posisjonen til 2. fremmedspråk i Norge.

Kontakt: tim [at] tyskforum.no

 

 

 

Har du lyst til å være med som gjest i et Skype-møte med oss i foreningens styre? Her finner du nyttig informasjon om det tekniske oppsettet.


Comments are closed.