Hvordan deltar jeg som gjest i et av styrets Skype4B-møter?

 

Ble du invitert som gjest til et Skype-møte med oss i foreningens styre? Da finner du nyttig informasjon om det tekniske oppsettet her.

Våre møter foregår på vår egen Office365-plattform med inkludert Skype for business (Skype4B). Vår Skype4B-løsning er fullstendig nettbasert som betyr at du ikke trenger en egen Skype desktop-app eller Skype-konto.

Du har mottatt eller vil motta en invitasjon til vårt møte per e-post som ser slik ut.

Trykk på “An Onlinebesprechung teilnehmen”.

Lenken åpner følgende Skype4B-side i nettleseren din, her velger du “”Skype-Besprechungs-App installieren und damit teilnehmen”.

Du finner Skype Meetings App i nedlastingslinjen i nettleseren din eller i nedlastingsmappen. Klikk på filen hvis appen ikke automatisk installerer seg selv.

Deretter åpnes et nytt Skype4B-vindu hvor du skriver inn navnet ditt og klikker på “Teilnehmen” for å bli med i møterommet.

I møterommet klikker du én gang hver på mikrofon- og videoknappene for å aktivere begge. Aktiver kameraet ditt i tillegg med “Mein Video starten”. Trykk på chat-knappen nede i venstre hjørne for å åpne chat-vinduet. Gjerne bruk et headset hvis tilgjengelig.

Lykke til!

Comments are closed.