Den tyske ambassaden: Innbydelse til skulptur-workshop

Et svært spennende tilbud for dine tyskelever:

I pinsen 2015 – fra 23. til 25. mai – arrangerer den tyske ambassaden i Oslo en tredagers skulptur-workshop for barn i alderen 12 til 16 år. Workshopen blir ledet av billedhuggeren Filipe Mirante som kommer fra Rheinhessen i Tyskland, hvor han har sitt atelier. Han har arbeidet som billedhugger siden 1987 og har deltatt på mange utstillinger. På workshopen i Oslo vil han lære ungdommene å arbeide med gips og luftbetong (Ytong).

Workshopen har plass til 15 ungdommer. Den finner sted i hagen foran Tysklands ambassade i Oscars gate 45 og starter opp på pinseaften. Både pinseaften, første og andre pinsedag varer workshopen fra kl. 10 til kl. 16. Selve workshopen er gratis og holdes hovedsakelig på tysk.

Vi inviterer alle interesserte ungdommer i alderen 12-16 til å melde seg på workshopen! Alle som innen 12. mai sender e-post til ku-s1@oslo.diplo.de blir med i trekningen om de til sammen 15 workshop-plassene. Det er viktig å føre opp navn, telefon, postadresse og alder i e-posten og å merke e-posten med «Skulpturworkshop».

Alle verkene som blir laget på workshopen vil bli stilt ut i ambassadens hage onsdag 27. mai 2015 kl. 14, den dagen arrangerer vi også vernissasje. Lykke til med påmeldingen og hjertelig velkommen til workshop!

Comments are closed.