Mach deine Schüler mit ANSA bekannt!Gjør dine elever kjent med ANSA!

ANSA har i år en egen tysklandssatsing støttet av Kunnskapsdepartementet. Målet er å få flere til å studere i Tyskland på hel- og delgrad. Som en del av denne satsingen, ønsker ANSA å inspirere og informere alle som er interesserte i å studere i Tyskland.

Her er ANSAs tilbud til deg og dine elever eller studenter:

TYSKLAND – EGNE SØKEVEILEDERE

Å søke på studier i Tyskland kan være vanskelig. ANSA hjelper hver enkelt med informasjon om opptakskrav og søknadsprosess. Vi informerer også om ulike studiebyer og svarer på praktiske spørsmål rundt det å flytte. I år har vi også egne søkeveiledere som fyller ut søknader via Skype. All hjelp er gratis!

Ta kontakt med toril@ansa.no for videre informasjon.

FOREDRAG I TYSK 3

Nå er det igjen mulig å booke foredrag om studier i Tyskland. Vi er tilgjengelige i august, september og oktober. Hovedfokus er tysk 3. Vi kan snakke på norsk og/eller tysk. Foredraget kan tilpasses med hensyn til tid og innhold. Det viktigste for oss er å inspirere, og vise elevene at de har mange muligheter!

Ta kontakt med toril@ansa.no for videre informasjon.

INSPIRASJONSDAGER/ERASMUSDAGER VED UNIVERSITETENE

Vi deltar gjerne med inspirasjonsforedrag på Erasmus-dager og språkdager ved universitetene. Vi står også gjerne på stand. Dersom du/dere ønsker å promotere byer som har færre søkere, eller er mindre kjent, kan dere høre med oss om vi har medlemmer der som kan være med oss på foredrag/stand. Vi snakker også gjerne om fordelen av ettårig utveksling versus et semester.

Kommentare sind geschlossen.