Konkurranse: International Language Competition 2020

iLcompetition er en språk- og kulturkonkurranse i moderne språk for ungdomsskoler og videregående skoler. Mundolingue er arrangør og Cappelen Damm er hovedsamarbeidspartner. Tyskforum er samarbeidspartner i prosjektet. Konkurransen blir gjennomført i samarbeid med It´s Learning. iLcompetition er Skandinavias største språkkonkurranse i språkene tysk, fransk, spansk og engelsk med hele 32 000 deltakere i 2019. Etter å ha hatt stor suksess flere år i Sverige og Danmark, kommer konkurransen nå til Norge.

Konkurransens primære formål er å oppmuntre ungdommer til videre språkstudier. Ønsket er også at ungdommer får økt interesse for å skaffe seg kunnskap om kulturelle aspekter, historie og generelle relevante sosiale forhold i de landene hvor målspråket snakkes.

iLcompetition vil fremme en sunn konkurranseånd mellom de forskjellige skolene i landet, og skape et nettverk med mulighet for utveksling av kunnskap og didaktiske idéer blant fremmedspråklærere.

Ved iLcompetitions prøver vil studentene ikke bare bli utfordret på sine ferdigheter i grammatikk, vokabular og kulturell kunnskap, men også på deres ferdigheter i lytteforståelse og interaksjon.

Finn mer informasjon og påmelding her.

Kommentare sind geschlossen.