DAG-kurstilbud 2018 – frist 16.02.2018

På siden www.deutausges.de finner du nå Deutsche Auslandsgesellschaft (DAG) sitt aktuelt kurstilbud for etterutdanningskurs i Tyskland for tysklærere fra Nord-Europa i 2018 (delvis stipend fra tysk UD). Direkte link til DAG-kurstilbudet for 2018 finnes her.

Deutsche Auslandsgesellschaft (DAG) er en offisiell meklerorganisasjon av Utenriksdepartementet i Forbundsrepublikken Tyskland og tilbyr etterutdanningskurs og seminarer for tysklærere fra Nord- og Nordøst-Europa i Tyskland, hovedsakelig i Lübeck.

DAG ber om direkte søknader til info@deutausges.de. Foreløpig søknadsfrist er fredag ​​16. februar 2018. Senere søknader er mulig for høst 2018 og har i lys av dagens situasjon gode sjanser.

DAG-søknadsskjemaet kan lastes ned som pdf og som et Word-dokument.

NB: Alle norske tysklærere som er eller vil bli medlem i TYSKFORUM vil motta en spesialrabatt på 100, – EUR som trekkes fra egenandelen. Denne spesialrabatten gjelder kun for medlemmer i TYSKFORUM – Norsk tysklærerforening.

(I utlysningsdokumentet er det nevnt 50,- Euro rabatt for medlemmer av TYSKFORUM. Etter publiseringen av dokumentet har rabatten imidlertid blitt økt til 100,- Euro. Du kan stole på at du som medlem i TYSKFORUM vil få en rabatt på 100,- Euro. Dette bør også vare et godt argument i dine forhandlinger med skoleledelsen!)

Comments are closed.